Skip to main content
split-flap-213

Gelijk een Klassieker

 

De Split Flap Display van de Oat Foundry is een moderne versie van de klassieke “vertrekborden” die men vroeger op de Europese luchthavens tegenkwam. Split Flaps zijn unieke, onvergetelijke displays: het kruispunt van betoverende kunst, elektromechanische complexiteit en interactieve technologie.

Een volledig opnieuw uitgedacht modulair ontwerp maakt het mogelijk de nostalgische technologie betrouwbaar te maken en toe te passen op een overvloed van gebruikssituaties. Vandaag de dag worden Split Flap Displays wereldwijd op tientallen verschillende manieren gebruikt.

Het bekende klak-klak geluid dat herinneringen oproept aan eerdere reiservaringen blijft hetzelfde en blijft kijkers, zowel jong en oud, boeien.

Split Flap in Actie

Split Flap Oat Foundry

Gemaakt in Philadelphia

 

Elk Split Flap Display wordt met de hand gebouwd voor uw eigen project. Het ingenieursteam van Oat Foundry ontwerpt en vervaardigt elk onderdeel van de Split Flap in onze winkel in Philadelphia – van plaatwerk en PCB-ontwerp tot hoe wij de motoren krijgen om de kleppen te draaien. Wij werken ook samen met plaatselijke leveranciers in Pennsylvania en New Jersey. Hierdoor kunnen wij een grote verscheidenheid aan maten en aanpassingen aanbieden, terwijl wij de hoogste kwaliteitscontrole hanteren.

Oat Foundry Split Flap Lookbook

Ontwerpers, jullie worden dolenthousiast

 

Het Split Flap Lookbook 2021. Twee keer per jaar werken wij samen met partners om een Split Flap Lookbook te produceren. Van een verbluffend project met Shinola tot nieuwe normen met Google – en nog veel meer. Dit boek heeft interviews met ontwerpers, architecten, en CMO’s. Allemaal om te begrijpen welke ruimte zij ontworpen hebben en waarom zij besloten om een Oat Foundry Split Flap te gebruiken. Vul hieronder uw e-mail in om het boek te bekijken. (Wij kunnen u ook een exemplaar per post sturen – het is een prachtig koffietafelboek)

  picture-flap-2

  Introducing
  Even Voorstellen: Picture Flap

   

  Neem afscheid van statische vinyls en banners – breng uw visual merchandising beelden tot leven. Picture Flap trekt de aandacht met bewegende beelden en geluid. Het is perfect voor winkels, evenementen, kunstinstallaties, en nog veel meer. De Picture Flap displays zijn ontworpen als modulaire eenheden van 1′ x 1′ en kunnen in elke grootte en oriëntatie worden gebruikt.

  Nieuwe School gebruiksmogelijkheden

  Dispensaries

  Bars & Restaurants

  Offices & Lobbies

  Stadiums

  Retail

  Hotels

  Creatieve Vrijheid

   

  Ga uw gang, wees creatief! De Split Flap Displays van Oat Foundry zijn aanpasbaar wat betreft lettertype, kleur van het lettertype, kleur van de flap, logo’s, iconen, en nog veel meer. Hiermee kan uw display uw branding nauwkeurig weergeven en een gedurfde statement naar de wereld maken

  Iconen

  Split Flap module_1

  Lettertypen

  Split Flap module_3

  Kleuren

  Pantalla de Solapa Dividida_4

  Logo’s

  Split Flap module_4
  split-flap-29

  Tijdelijke installatie?

   

  Hebt u een tijdelijk evenement, een handelsbeurs, een popup, of een ingebruikneming? Wij verhuren ook een select aantal Split Flap Displays voor dagelijks, wekelijks, en maandelijks gebruik. Deze zijn perfect om in te spelen op een reisthema, of om conferentiegangers naar uw stand te lokken!

  Meer over Verhuur

  Stuur Berichten met elk apparaat

   

  Het Display heeft een op de cloud gebaseerde berichteninterface, zodat u uw aangepaste berichten van overal ter wereld kunt versturen – handmatig of autonoom. Onze web app is gemaakt met de Split Flap in gedachten, zodat elk van de duizenden onderdelen direct in een harmonieus geheel werkt zodra u op “Verzenden” van uw bericht drukt

  split flap web app_1

  Snelle Berichten

  Stuur met één druk op de knop een eenmalig bericht direct naar Split Flap via een smartphone, tablet, laptop, of elk apparaat met een webbrowser. Bekijk hier een demo van de web app.

  split flap web app_2

  Maak een schema

  Met behulp van de web-app kunt u berichten programmeren om zo gedurende de hele dag of zelfs de hele dag volgens een schema te lopen! Hiermee kunt u het instellen en vergeten, Split Flap zal weten dat hij door de berichten moet draaien die u heeft ingesteld. U kunt een willekeurig aantal geplande berichten maken en opslaan.

  split flap web app_3

  Aangepaste integraties & apps

  Split Flap kan ook bestuurd worden door integraties met gegevensbronnen van derden, zoals API’s. Hiermee kan Split Flap real-time informatie van gebruikerspeilingen laten zien, fungeren als een ” bestelling gereed!” POS-systeem en nog veel meer. Bekijk deze real-time flight tracker integratie die wij gebouwd hebben voor Nolita Hall, een bierhal in de buurt van de luchthaven van San Diego Airport.

  Bieden App

  Met de Bieden App kunt u geld verdienen aan uw display, terwijl u uw gasten de kans geeft om een persoonlijke boodschap te delen. De Bieden App heeft een mobiele interface waarmee de gasten de berichtgeving op de Split Flap kunnen besturen..

  Specificaties

  split-flap-27

  Lettergrootte

  Elke module bevat 50 alfanumerieke kleppen die 2,89″ H x 1,95″ B zijn. Modules zijn 6″ H x 3″ B

  split-flap-26

  Draadloos

  Displays hebben een Cat5e of Cat6 Ethernetpoort en worden aangesloten op een router. Het kan worden bereikt via het plaatselijke Wi-Fi netwerk of via een nano-router die een plaatselijk signaal genereert

  split-flap-25

  Afmetingen van de behuizing

  Displays zijn ingebouwde kolommen (overdwars) van 8 letters tegelijk en een willekeurig aantal rijen (omlaag). Pakketten van 8 letters zijn elk 2′ breed.

  split-flap-24

  Aansturing

  Displays werken op 110-220V stroom, afhankelijk van de grootte. Displays zijn ook geschikt voor internationale normen.

  split-flap-23

  Berichten

  De displays worden bediend via een webgebaseerde toepassing die toegankelijk is met de webbrowser van elk apparaat.

  split-flap-22

  Installatie

  Displays kunnen aan de muur, aan het plafond, en aan een truss geïnstalleerd worden via de sleutelgaten aan de achterkant van het display. Zij kunnen ook in de muur worden ingebouwd of in frames worden geplaatst.

  Internationale Verzending!

  Een Offerte Aanvragen

   Uw Naam (verplicht)

   Uw E-mail (verplicht)

   Uw Bedrijf (verplicht)

   Uw Telefoonnummer (verplicht)

   Plaats (verplicht)

   Hoe heeft u over ons gehoord?

   Aangepaste Afmetingen:

   Afmetingen van de installatieruimte of ideale display-afmetingen (H x B)

   Hoe gaat u de Split Flap gebruiken? / Vragen?

   Kristy Oat Foundry Split Flap

   Vragen? Plan een gesprek!

   Dit is Kristy, zij helpt nieuwe en terugkerende klanten bij aangepaste Split Flap Display projecten. Klik op de knop hieronder om een gesprek met haar te plannen.

   Nu Inplannen!